Blogg 2

Liten Alice

31. jul, 2018

Halloj igen! Hittade en gammal bild på Alice ❤ Nu längtar vi efter småvalparna! Nu är valplådan klar och alla saker som vi behöver inför en valpning är förberedda 🙂 Alice blir bara större och större och man känner sparkar på flera ställen. Hon blir irriterad när det är livat där inne så hon tittar strängt på magen 🙂 Hon lider i värmen så hon tackar inte nej till en sval dusch. En långsam promenad räcker tycker hon och sen att bli klappad på goa magen är uppskattat ❤ 

Maten går ner och hon äter gärna nåt gott också. Nu kräver valparna energi så det är så skönt att aptiten är tillbaka! 

Dela den här sidan

Nu närmar det sig

27. jul, 2018

Här flyter allt på med Alice men värmen är jobbig för henne 😥 Ser ut att bli lite svalare till helgen så det hoppas vi på. Hon vankar runt på tomten och ligger mest i skuggan och spanar. Ibland  tittar hon på magen och ser besvärad ut för det rör sig där inne ❤ Hon är inte lika tjock som förra gången så det blir så spännande att se hur många som gömmer sig därinne. Oavsett om det är få eller många valpar så är de så välkomna ❤ Alla i familjen längtar efter att snusa valp!

Thyramys

24. jul, 2018

Text

19. jul, 2018

Ja här plågas vi av värmen och Alice flåsar och flåsar.Hon vill så gärna vara med på allt som händer men hon börjar inse att orken inte räcker till allt bus som hon vill var med på 🙂 I  morse kunde Jennifer känna små små rörelser i magen ❤ På lördag åker vi på en kort semestertur och barnen kommer att bo här och mysa med Alice. Bra att ladda batterierna inför valpisarnas ankomst 🙂 Valplådan nästan klar och vetbäddar inköpta så nu är vi snart redo! 

Växande mage

17. jul, 2018

Alice blir bredare och bredare... Jobbigt med värmen men hon vill ändå hänga med på promenader 🙂 Vi hör svansen slå i golvet så fort vi rör oss 🙃 Det bästa hon vet är att ligga på rygg i nåns knä och bli klappad på sin fina mage. Dygn 41 idag så tiden rusar iväg! Imorgon är projekt bygga valplåda så hon hinner ligga in sig där i lugn och ro.